HOPE – SEMBRANT ESPERANÇA

Nzuri Daima és una Fundació sense ànim de lucre, que actua a través de de la sensibilització i defensa dels drets humans a Espanya, i de projectes de cooperació i desenvolupament a l’Àfrica de l’Est. Creiem que la cultura i les arts canvien el món, que la música sana l’ànima, i que 1 + 1 + 1 .. junts, TOT ÉS POSSIBLE.

Portem més de 20 anys col·laborant en la construcció d’un món més just. Tots som voluntaris i actuem des d’una estructura en cadena, no piramidal.

La nostra “Aunty” Almudena ha estat l’encarregada de posar a la boca de l’baobab, les paraules i veu d’aquells que malauradament no tenen altaveus per ser escoltats, i de la seva mà ens arriba la història de Victor Mandela.

 

 

Victor, és un refugiat sud-sudanès d’ara ja gairebé 12 anys. Quan va conèixer a Almudena la va perseguir per tots els assentaments com un autèntic reporter.

Ella va tornar a buscar-amb una càmera de veritat, per encoratjar-lo a seguir desenvolupant el seu talent. Després de buscar i buscar entre els centenars de milers de nens de Bidibidi, es van retrobar. Va ser en aquest retrobament on va conèixer el seu nom, va veure els seus ulls estràbics capaç de captar les múltiples belleses de la vida en un instant, i va començar tota una aventura junts, que no ha fet res més que començar, i que avui arriba a tu en forma de conte.

https://www.verkami.com/projects/28664-hope-sembrando-esperanza