HUMANITAS

De la pols estel·lar a la revolució conscient.

 

Som realment dignes del qualificatiu sapiens? La ciència ens ha permès traçar la història de l’univers fins al seu origen, però el que no ens explica és com la pols esteŀlar que va emergir del Big Bang ha acabat donant forma a criatures que creuen que el sentit de la seva existència és tenir un iPhone de darrera generació o comprar-se una casa al metavers. Segles d’esforços científics per intentar entendre el fet existencial no han servit per treure’ns del pou del «Només sé que no sé res».

 

Quin és el sentit de la vida? Des de temps immemorials, els éssers humans ens hem fet aquesta pregunta sense trobar cap resposta convincent. Potser per això cada vegada són menys els que s’ho qüestionen i més els que concentren el seu interès a saber quan sortirà la següent temporada de la seva sèrie preferida.

 

Aquest llibre és una invitació a retrobar-nos amb preguntes que han quedat oblidades i a reflexionar sobre la farsa a la qual, des de la perspectiva evolutiva, hem reduït el fet existencial. A través d’un text entretingut i poètic per moments, que fusiona amb rigor les visions científica i espiritual amb espurnes d’humor i ironia, els autors ens conviden a reinterpretar el camí traçat per la pols esteŀlar des del Big Bang fins als nostres dies i ens proposen una nova visió, completament transgressora, de qui som i del futur cap al qual ens dirigim.

  • Editat per: Columna editorial
  • Idioma: Català

WASAPS CON MI GURÚ

Les converses fascinants d’una estrella de la música i el seu suposat “guru” espiritual sobre els grans temes de la vida.

 

T’imagines despertar un dia i adonar-te que en realitat no ets més que un actor en una obra de teatre a l’estil Jim Carrey a El show de Truman? Segur que, com a mínim, deixaries de muntar un drama cada cop que veiessis que la teva parella s’ha tornat a deixar la nevera oberta. I a més, per si et sembla poc, potser també apareixeria una manera de viure amb què podries tornar a obrir-te i aprendre de nou, com quan érem nens.

 

I per què t’explico això? Doncs perquè aquesta és la perspectiva que adopten Melendi i Sergi Torres per submergir-se en alguns dels aspectes més rellevants de la vida. Potser hem oblidat que vivim en aquest món per aprendre, créixer i crear, perquè solem perdre’ns als laberints de la nostra confusió i dels nostres temors. Però hi ha una sortida: el camí de la sinceritat, una sinceritat tan gran que ens porti fins al «sincericidi» de les màscares que hem construït i que ens allunyen del costat autèntic de la vida. Sí, sí, a l’estil Show de Truman!

 

Des d’aquesta obertura neixen les converses (de wasap) entre Melendi i Sergi, dos éssers molt humans que aparentment no hi tenen res a veure, però que comparteixen un propòsit clar: deixar en evidència la seva ignorància i, des d’aquesta evidència, tornar a descobrir la vida .

LA BIOLOGÍA DEL PRESENTE

Hi ha dues maneres de viure. Des de la biologia de la supervivència, quan rebutgem el que ens passa i ens neguem a viure certes experiències. O des de la biologia de el present, quan donem la benvinguda a tot allò que la vida porta i ens acostem a la nostra veritable naturalesa com a éssers humans.

 

T’imagines una existència allunyada de l’sofriment i de la por, que acollís amb curiositat i obertura totes les situacions de vida que es presentessin, fins i tot les més complicades? Sergi Torres i David de el Rosari ens conviden a deixar de sobreviure i començar a viure, demostrant-nos que l’honestedat per observar els nostres pensaments i el nostre organisme tanca les claus per gaudir del plaer de viure lliures.

LOS INTROHÉROES

El major poder que hi apareix quan un es coneix a si mateix. Si ho vols descobrir, abans has d’aprendre a fer servir la Intromirada el primer Intropoder. Aquesta manera de mirar ha convertit a moltes persones en Introhéroes. Alguns d’ells viuen entre vosaltres. Els Introhéroes són persones corrents que sense cap esforç converteixen qualsevol situació de la vida en una oportunitat per desenvolupar les seves Intropoderes i compartir-los amb tothom.

 

T’atreveixes a convertir-te en un d’ells?

  • Editado por: Open Prisma
  • ISBN: 978-84-0913-911-8
  • (Idioma espanyol)

¿ME ACOMPAÑAS?

Aquest llibre és una invitació a mirar el que no es veu a simple vista, a creuar a l’altra banda de la por, a il·luminar les ombres. A internar-se en el regne de la incertesa per dir sí a la vida, a l’univers, a l’instant. És una invitació, per sobre de tot, a despertar. L’autor entaula en aquest llibre una xerrada íntima i sincera amb el lector per acompanyar-lo en una experiència viva i palpitant d’observació i autodescobriment.

 

Amb grans dosis d’empatia i humor, Sergi construeix amables meditacions al voltant dels protagonistes habituals de la nostra consciència -sentiments, pensaments, opinions- en el transcurs de les quals, gairebé sense adonar, s’anirà revelant aquesta consciència universal on la dualitat desapareix, el rebuig es transforma en acceptació i el sofriment en pau. Més que un llibre, una vivència transformadora en la qual el veritable mestre és l’ésser de cadascú.

SALTAR AL VACÍO

Aquest llibre és una invitació a creuar la frontera de la nostra personalitat i llançar-nos al buit del nostre ésser i del nostre cor.

 

Amb humor i intel.ligència el Sergi mostra com arribem a negar la vida, com la passem edificant una falsa realitat que ens impedeix sentir les emocions, viure la felicitat i gaudir de l’experiència de ser humans.

 

Igual que un nen, el Sergi comparteix amb senzillesa, alegria i afecte l’exploració del món interior per a posar en evidència tots els conceptes i mecanismes que ens fan fugir de nosaltres mateixos, de l’instant present, de la vida.

UN PUENTE A LA REALIDAD

Tot a l’univers tendeix a expandir-se excepte la consciència humana, que tenallada per la por es replega en ella mateixa. No obstant, cada persona té l’oportunitat d’alliberar-se i construir un pont a una realitat molt més elevada i gratificant.

A comanda dels lectors, Edicions Urano reedita aquest primer llibre de Sergi.

YO LIBRE

Aquest llibre és més que una adaptació de la pel·lícula “Jo lliure: un viatge a l’instant present”. En el seu interior podràs trobar tot el material extra editat fins a la data i un pròleg de el director. Atès que sempre intentem ser fidels a la filosofia de el projecte, vam compartir el llibre electrònic de forma completament gratuïta.

 

Gràcies a Aïda Massana (edició) i Núria Fernandez (correcció) per fer-ho possible. Si et ve de gust col·laborar amb ells pots fer-ho aquí. Esperem que ho gaudiu!

  • Editorial: BUBOOK
  • ISBN: 978-84-617-8414-1
  • (Idioma espanyol)