LA BIOLOGÍA DEL PRESENTE

Hi ha dues maneres de viure. Des de la biologia de la supervivència, quan rebutgem el que ens passa i ens neguem a viure certes experiències. O des de la biologia de el present, quan donem la benvinguda a tot allò que la vida porta i ens acostem a la nostra veritable naturalesa com a éssers humans.

 

T’imagines una existència allunyada de l’sofriment i de la por, que acollís amb curiositat i obertura totes les situacions de vida que es presentessin, fins i tot les més complicades? Sergi Torres i David de el Rosari ens conviden a deixar de sobreviure i començar a viure, demostrant-nos que l’honestedat per observar els nostres pensaments i el nostre organisme tanca les claus per gaudir del plaer de viure lliures.

LOS INTROHÉROES

El major poder que hi apareix quan un es coneix a si mateix. Si ho vols descobrir, abans has d’aprendre a fer servir la Intromirada el primer Intropoder. Aquesta manera de mirar ha convertit a moltes persones en Introhéroes. Alguns d’ells viuen entre vosaltres. Els Introhéroes són persones corrents que sense cap esforç converteixen qualsevol situació de la vida en una oportunitat per desenvolupar les seves Intropoderes i compartir-los amb tothom.

 

T’atreveixes a convertir-te en un d’ells?

  • Editado por: Open Prisma
  • ISBN: 978-84-0913-911-8
  • (Idioma espanyol)

¿ME ACOMPAÑAS?

Aquest llibre és una invitació a mirar el que no es veu a simple vista, a creuar a l’altra banda de la por, a il·luminar les ombres. A internar-se en el regne de la incertesa per dir sí a la vida, a l’univers, a l’instant. És una invitació, per sobre de tot, a despertar. L’autor entaula en aquest llibre una xerrada íntima i sincera amb el lector per acompanyar-lo en una experiència viva i palpitant d’observació i autodescobriment.

 

Amb grans dosis d’empatia i humor, Sergi construeix amables meditacions al voltant dels protagonistes habituals de la nostra consciència -sentiments, pensaments, opinions- en el transcurs de les quals, gairebé sense adonar, s’anirà revelant aquesta consciència universal on la dualitat desapareix, el rebuig es transforma en acceptació i el sofriment en pau. Més que un llibre, una vivència transformadora en la qual el veritable mestre és l’ésser de cadascú.

SALTAR AL VACÍO

Aquest llibre és una invitació a creuar la frontera de la nostra personalitat i llançar-nos al buit del nostre ésser i del nostre cor.

 

Amb humor i intel.ligència el Sergi mostra com arribem a negar la vida, com la passem edificant una falsa realitat que ens impedeix sentir les emocions, viure la felicitat i gaudir de l’experiència de ser humans.

 

Igual que un nen, el Sergi comparteix amb senzillesa, alegria i afecte l’exploració del món interior per a posar en evidència tots els conceptes i mecanismes que ens fan fugir de nosaltres mateixos, de l’instant present, de la vida.

UN PUENTE A LA REALIDAD

Tot a l’univers tendeix a expandir-se excepte la consciència humana, que tenallada per la por es replega en ella mateixa. No obstant, cada persona té l’oportunitat d’alliberar-se i construir un pont a una realitat molt més elevada i gratificant.

A comanda dels lectors, Edicions Urano reedita aquest primer llibre de Sergi.

YO LIBRE

Aquest llibre és més que una adaptació de la pel·lícula “Jo lliure: un viatge a l’instant present”. En el seu interior podràs trobar tot el material extra editat fins a la data i un pròleg de el director. Atès que sempre intentem ser fidels a la filosofia de el projecte, vam compartir el llibre electrònic de forma completament gratuïta.

 

Gràcies a Aïda Massana (edició) i Núria Fernandez (correcció) per fer-ho possible. Si et ve de gust col·laborar amb ells pots fer-ho aquí. Esperem que ho gaudiu!

  • Editorial: BUBOOK
  • ISBN: 978-84-617-8414-1
  • (Idioma espanyol)