POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

RESPONSABLE:

Les dades de caràcter personal que es puguin demanar directament de la persona interessada seran tractades de forma confidencial i quedaran incorporades a la corresponent activitat de tractament titularitat de OPEN PRISMA SL.

CIF / NIF: B67573063
Dir. Postal: Av Diagonal 177 5a planta 08021 Barcelona BARCELONA
Telèfon: 676341575
Correu elect: contacto@sergitorres.es
Pàgina web: www.sergitorres.es

REPRESENTANT:

És el mateix responsable o el seu representant legal, si escau.

DPD:

No es contempla cap delegat de protecció de dades (DPD), ja que no és necessari a causa de l’tipus de tractaments que es realitzen i als resultats obtinguts en l’anàlisi de riscos previ que s’ha realitzat.

FINALITAT:

Informar i gestionar de les activitats, serveis i productes que li hem ofert i els sol·licitats i contractats, així com per informar de les notícies, novetats i actualitzacions que es vagin produint en els mateixos, no sent utilitzats per a altres finalitats.

LEGITIMACIO:

El consentiment de la persona interessada atorgat per dur a terme les finalitats anteriorment descrites. Aquest consentiment reuneix els requisits exigits pel RGPD. I es faculta l’interessat de sistemes per a retirar el consentiment prestat.

CATEGORIES:

Les dades d’identificació facilitades per l’usuari conformen tractaments d’escàs risc per a les drets i llibertats de les persones.

CONSERVACIÓ:

Pel temps necessari per al seu tractament. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui el seu interès pels serveis oferts, així com en el seu cas la relació contractual i no informe d’eliminar-I sempre, durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

DESTINATARIS:

No es fan cessions de dades, excepte que hi hagi una obligació legal.
No es considera cessions de dades les dades comunicades als encarregats de tractaments ni a persones que actuïn sota la dependència de l’responsable.

Són ENCARREGATS de el tractament de SERGI TORRES els següents:

• SSII: SERLIBREMENTE titularitat de RODRIGO ANDRES SALA PIEPOCH
• GESTORIA: GESTORIA ARENYS
• HOSTING: Raiola NETWORKS S.L.
• EMAIL-MÀRQUETING: THE ROCKET SCIENCE GROUP LLC desenvolupador de MailChimp
• PLATAFORMES DE VENDA D’ENTRADES: TECTELTIC ON-LINE SL

No es realitzen transferències internacionals de dades.

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de galetes. més informació

La configuració de galetes d'aquest web estan configurats per «permetre galetes» i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a «Acceptar» estaràs donant el teu consentiment a això.

Tancar