LAIA FOUNDATION (INDIA): JUNY 2014

Aquest mes recolzem a Laia Foundation:

Laia Foundation treballa des de l’any 2005 amb les comunitats més desfavorides d’Índia –els dàlits, els tribals i les castes backwards–, contribuint al seu desenvolupament social i econòmic a través de projectes educatius, sanitaris i de suport a la dona. També realitza una tasca per a sensibilitzar en el nostre país sobre la realitat de les àrees on treballa i garantir la continuïtat dels projectes.

Vedanthangal Sangam recolza des del nostre país a Laia Foundation en tasques de captació de fons. També es dedica a la sensibilització sobre la realitat de les àrees on treballa i garantir la continuïtat dels projectes.

 

ARRELS:

Animats per una intervenció amb èxit que va ajudar a centenars de famílies damnificades pel tsunami de desembre de 2004 a la costa de Tamil Nadu, Laia Mendoza i Lluís Compte, juntament amb voluntaris locals, van decidir iniciar un projecte educatiu a Vedanthangal, Tamil Nadu.

 

Després de la mort de la Laia en un tràgic accident de trànsit, i gràcies al suport de la Fundació que portava el seu nom, el projecte es va anar expandint i consolidant. En l’actualitat, l’associació Vedanthangal Sangam pren el relleu de la Fundació Laia Mendoza en les tasques de captació de fons i sensibilització a Catalunya.