FUNDACIÓ DON BOSCO: MARÇ 2016

De viatge per Mèxic, en una de les meves parades, m’allotjo a casa de la família Sandoval Tajonar. Salvador Sandoval i la seva esposa Josefina Tajonar són l’ànima familiar. En Salvador, després de retirar-se, ha decidit dedicar el seu temps a treballar per a la Fundació Juan Bosco que dirigeix el seu fill Toño Sandoval. Aquesta fundació dóna escolaritat a 1200 nens i nenes, les famílies dels quals no disposen dels recursos econòmics necessaris per a poder pagar aquests estudis.

logo_don_boscoAmb en Salvador, em toca el cor sentir la seva passió per aquests nens i les seves famílies. Jo mateix he pogut conèixer a dos grups d’ells. Un va ser convidat a la xarrada que vam donar en el Col•legi London, que molt amablement va obrir les seves portes per a rebre’ls al costat dels seus alumnes. L’altre, va assistir a la xarrada que un grup de Joves, capitanejats per Ricardo i David, néts d’en Salvador, al costat dels seus companys Javier, Carlos, Andy, Eduardo, José, Ana Pau, Regina i Gonzalo, van organitzar amb la finalitat de que pogués compartir una estona amb els joves de Cuernavaca.

A Mèxic i particularment a la regió de Morelos existeix una creixent sensibilitat cap els joves. Són conscients de la importància de crear un nou món i dels seus artífexs, els “chavos”.ices, los “chavos”.

Per a conèixer-los més i/o recolzar-los aquí tens la seva web:
http://fdonbosco.org.mx

 

don_bosco_chicos

Els nois de Don Bosco

 

chavos_de_cuerna_def

Grup d’Organizadors