DONES D’AIGUA: GENER 2015

Aquet mes recolzem a Dones D’Aigua:

El Centre Ocupacional del Bosc i el Taller Alborada és on es fan les Dones d’Aigua. Són dos centres d’atenció a persones amb discapacitat que pertanyen a l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats de l’Ajuntament de Mollet.

“Las Dones d’Aigua, també anomenades Nimfes de llacs o Fades, són éssers femenins que viuen en llocs d’aigua dolça, es poden trobar prop de rius, estanys, gorgs, coves, fonts…

Les Dones d’Aigua són nimfes de muntanya i de bosc, viuen a l’aigua, tenen unes virtuts molt especials i simbolitzen la vida. Són éssers nocturns que els agrada contemplar-se en el reflex dels estanys cristal•lins les nits de lluna plena i que la llum dels estels els acaroni el rostre i faci relluir els seus cabells o els mocadors del seu cap.

Aquestes dones són l’excel•lència de la bellesa femenina; són la bellesa pura i idíl•lica, el seu rostre és invisible, amb una expressió profunda.

Tenen una joventut eterna i, malgrat això, no són immortals, però poden viure més de mil anys conservant sempre la seva energia i la seva bellesa. Són bondadoses, fascinants, sempre procuren aportar benestar, bones sensacions, alguna cosa màgica, sempre al voltant del lloc on viuen. Van vestides senzilles i fines, amb somriure de sucre que enlluerna a qui les veu.”