AVOLCOM: ABRIL 2015

Aquet mes recolzem a AVOLCOM:

Aquest projecte respon a la nostra filosofia: “tots tenim dret a una oportunitat voluntària de millorar la nostra qualitat de vida”. Tractar de millorar-nos és recordar que la terra està als nostres peus, aprofundint en l’arrel per caminar amb llibertat sobre ella i a cada pas que donem, des de la llibertat, suposa pensar menys i sentir més, creant consciència del nostre Ésser.

L’objectiu de “millorant-nos” és cobrir la part humana que se’ns ha anat quedant en l’oblit i que podem reprendre des de l’arrel profunda dels nostres peus:
-Caminant amb saviesa
-Reconeixent al mestre que tots portem dins
-Posant ales als nostres peus

Som acompanyants voluntaris en el moviment d’una ciutat, facilitant un espai per compartir, recordar i practicar la Reflexologia Hologràfica en els peus del caminant. Com una pinzellada d’una gran obra en la qual aprofundint podem arribar a l’arrel més profunda de l’Ésser humà.

I pels més petits compartim tallers que reforcen el merescut respecte que devem als nostres peus i on es realitzen activitats com: pintar petjades dels seus peus, dividir-los per elements de la naturalesa, elaboració d’olis per a massatge en els peus i finalitzant amb la posada en escena de les “titelles amb els peus”.