ASSOCIACIÓ YOGA ESPECIAL

Una pràctica adaptada a cada necessitat.

L’Associació Yogaespecial neix amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb necessitats especials a través de la pràctica del Ioga. Algunes de nosaltres vam començar fa deu anys a impartir aquest ioga adaptat com a eina per aconseguir que els nens amb diversitat funcional -Síndrome de Down, dany cerebral, espectre autista, Dèficit d’Atenció …- prenguessin consciència del seu cos, optimitzessin la respiració, equilibraran el seu sistema nerviós i aconseguissin arribar a la calma i a la relaxació; els resultats van ser inqüestionables i per això vam extendre aquest Yogaespecial a adolescents i adults.

La paraula Ioga significa unió i nosaltres vam crear un vincle amb els nostres alumnes, una connexió d’ésser humà a ésser humà complert que deixa de banda les limitacions i potència totes les seves capacitats. Amb la pràctica continuada es produeix una estimulació sensorial, neurològica i motriu que augmenta el benestar físic, mental i emocional i que reverteix en la tranquil·litat del seu entorn.

Comptem amb deu Delegacions a Espanya i això és només el començament perquè la passió per la nostra feina ens impulsa a apropar el Yogaespecial al major nombre de famílies. Volem expandir aquesta pràctica mil·lenària als Centres Escolars, Hospitals, associacions, fundacions, i Residències perquè els que ho desitgin puguin sentir els beneficis d’aquest Yogaespecial.

 

www.yogaespecial.es