ASOCIACIÓ CANVI (CÀNCER I VIDA): MARÇ 2014:

Aquest mes recolzem a Asociación ‘Canvi’ (Cáncer y Vida):

Canvi és una Organització No Governamental (ONG) que es defineix com una agrupació de persones que viuen l’experiència del càncer com una oportunitat de creixement personal, que utilitzen la seva força interior per a superar-lo i que volen que les seves experiències i aprenentatges serveixin perquè altres persones afectades pel càncer puguin millorar la seva salut. Principalment apostem per la integració de la medicina natural i al•lòpata. Considerem vàlid i recolzem qualsevol mètode triat pel diagnosticat per a millorar la seva salut

Formen part de Canvi tant persones actualment malaltes com persones que van estar malaltes fa anys, així com familiars i amics seus.

Som un grup de persones afectades i ex-afectades de càncer que hem decidit prendre les regnes de la nostra salut i participar activament en el nostre procés de curació. Creiem que el càncer ha aparegut per a ensenyar-nos alguna cosa i que la solució de la malaltia passa per entendre i aprendre allò que el càncer ha vingut a ensenyar-nos.

fundadores

 

Formen part de Canvi persones afectades, els seus familiars i amics i aquells que mostren un gran interès en el benestar integral de l’ésser humà. A Canvi hi ha persones que estan utilitzant exclusivament medicina natural, persones que usen medicina convencional però que participen de la mentalitat que també és necessari un treball interior, i persones que combinen les dues medicines, així com les que enfoquen la seva vivència de forma holística.