MUNDO URANO: Presentación de ‘¿Me acompañas?’ de Barcelona

El passat dimarts 18 d’abril va tenir lloc la presentació de M’acompanyes? al teatre Romea de Barcelona, ​​davant més de 500 assistents. L’acte va comptar amb la presència del mag The Roker, de l’autor Sergi Torres i de l’editora d’Urano Rocío Carmona.

El mag The Roker va ser l’encarregat d’iniciar la vetllada, amb diversos trucs amb els que va comptar amb la participació del públic present. Seguidament, Rocío Carmona va agrair als assistents i va presentar a Sergi Torres abans de passar a dialogar amb ell, llegint un fragment del pròleg del seu llibre, de Ramon Sallés. També va explicar la història d’aquest treball, i com va ser la seva primera trobada amb en Sergi.

Posteriorment va passar a preguntar-li qüestions relacionades amb el seu llibre, com la faula de les erugues malvades, els abocadors emocionals de les persones, la dificultat d’estimar, la realitat, les relacions o la pèrdua i la mort. Sergi Torres va acabar l’acte dirigint-se al públic per desenvolupar algunes reflexions pròpies relacionades amb tot l’anterior.

Us deixem un vídeo amb alguns moments de la presentació: https://youtu.be/BjeHAOCllyg